TEGA V TRGOVINI NIKAR NE POČNITE! Včeraj na območju PU Koper dva izkusila to grenko izkušnjo

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 123 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali dve tatvini in eno drzno tatvino, zaradi kršitve javnega reda so intervenirali v štirih primerih. Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali sedem nezakonitih prehodov državne meje.

Včeraj ob 7.50 so v Izoli ustavili 65-letnega voznika osebnega avtomobila, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Preizkus alkoholiziranosti mu je pokazal rezultat 0,23 mg/l. Vozilo so mu zasegli, sledi obdolžilni predlog.

V sežanski trgovini je moški odložil torbico v nakupovalni voziček. Med nakupovanjem mu je nekdo ukradel denarnico z gotovino, bančnimi karticami in dokumenti. Na Kozini pa je nekdo ženski iz torbice ukradel denarnico. Tudi ona je odložila torbo v nakupovalni voziček. Ukradli so ji gotovino in dokumente.

V Divači je nekdo izkoristil nepazljivost oškodovanca in mu iz odklenjenega tovornega vozila s sedeža ukradel ročno torbico, v kateri je imel vse osebne dokumente in bančne kartice ter ključe osebnega avtomobila.

Popoldan so v Izoli ustavili 49-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,59 mg/l. Sledi obdolžilni predlog.

Ob 1. uri so v Hraščah ustavili 40-letnega voznika osebnega avtomobila, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0,27 mg/l, hitri test za droge pa je bil pozitiven na amfetamine. Odredili so mu strokovni pregled, sledi obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija