TIKTOKER ZALOTIL SVOJE STARŠE IN PUNCO MED TROJČKOM: Na koncu se je odločil za drastično potezo (VIDEO)

Svet

Marko Chavez je postal "slaven" po objavi videoposnetka (ogledalo si ga je preko 28 milijonov ljudi), v katerem je razkril, kako je zalotil punco in starše med seksom v troje - trojčkom. Vsi trije so bili goli. Chavez je bil šokiran, ko je prišel domov iz šole in odkril ta prizor. Pojasnil je, da je bila njegova partnerka pred tem v dobrih odnosih z njegovimi starši.

Fotografija je simbolična.

Številni mediji, kot so Daily Mail, The Sun, Insider, Fox News in drugi, so poročali o tej zgodbi in mnogi ljudje so se spraševali, kako bi se sami odzvali v podobni situaciji ter kako bi ravnali s svojo družino in partnerjem.

@marcochavez15

La razón por la que ahora vivo solo y más inseguro que nunca????????

♬ original sound - kooze

V nekaterih medijih je bilo omenjeno, da se Chavez ni znašel najbolje po odkritju te situacije. Kot je dejal v enem od videoposnetkov na TikToku, je bil šokiran in povedal, da ni mogel verjeti svojim očem. Čutil se je izdanega in razmišljal je o samomoru. Na koncu se je odločil, da prekine zvezo s svojo partnerko in se preseli stran od staršev.

Po poročanju nekaterih medijev naj bi Chavezova partnerka in njegovi starši zanikali, da se je zgodilo karkoli spolnega. Kljub temu se je Chavez odločil, da bo zapustil tudi šolo, kar je bilo šokantno za mnoge ljudi.

@marcochavez15 Responder a @marcochavez15 ♬ sonido original - Marco Chavez

@marcochavez15 Responder a @marcochavez15 ♬ sonido original - Marco Chavez

Ta zgodba je med drugim sprožila veliko razprav o moralnosti in etiki. Mnogi so se spraševali, ali je bilo to, kar so počeli Chavezova punca in starši, moralno sprejemljivo. Nekateri so obtoževali Chavez-a, da je prehitro sklepal in da bi moral svoje starše in partnerko poslušati preden bi sprejel kakršne koli odločitve.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija