V SENOŽEČAH PREVOZIL ZNAK 'STOP': Huje poškodovan 32-letnik

Kronika

Včeraj ob 17.25 se je pri Senožečah zgodila hujša prometna nesreča. Po ugotovitvah policistov je 47-letni voznik kombija iz Bosne in Hercegovine, v katerem je bilo še pet potnikov, vozil iz smeri Čebulovice proti glavni cesti Senožeče-Sežana. V križišču je kljub znaku 'stop' zapeljal na prednostno cesto in odvzel prednost 32-letniku, ki se je pripeljal po glavni cesti.

Fotografije je simbolična.

Voznik trčenja ni mogel preprečiti in je s sprednjim delom avtomobila trčil v sprednji desni del kombija. V nesreči se je voznik osebnega avtomobila huje poškodoval, potnik v kombiju pa je utrpel lažje poškodbe. Povzročitelju za kaznivo dejanje nevarne vožnje sledi kazenska ovadba.

Včeraj dopoldan so v Bertokih ustavili 19-letnega Italijana, ki je vozil motorno kolo, za katerega ni imel vozniškega dovoljenja. Motorno kolo so mu zasegli, srečal pa se bo tudi s sodnikom, saj bodo policisti zoper njega spisali obdolžilni predlog.  

Nad Lucijo so ob 23.50 policisti ustavili 55-letnika, ki mu je preizkus alkoholiziranosti pokazal rezultat 0.87 mg/l. Sledi mu obdolžilni predlog.

V Štorjah je neznanec vlomil v hišo in odnesel zlatnino. Policisti o dogodku še zbirajo informacije. 

V zadnjih 24 urah so policisti Policijske uprave Koper intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli skupno 117 klicev. Obravnavali so 13 prometnih nesreč z materialno škodo in eno s hujšimi poškodbami, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in eno tatvino, enkrat pa so posredovali zaradi kršitev javnega reda. Na območju Policijske uprave Koper so v zadnjih 24 urah obravnavali tudi 25 nezakonitih prehodov državne meje.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija