VLOMILEC IZPRAZNIL KOLESARNICO V IZOLI: Škode je za 14.000 evrov

Kronika

V Izoli so vlomili v kolesarnico, iz katere so odnesli štiri električna kolesa. Električno kolo črne barve z rumenimi oznakami in belim napisom MTF na okviru, ki je bilo zaklenjeno s kolesarsko ključavnico ob drog v kolesarnici, vredno 2.300 evrov. Električno kolo sive barve z napisom Focus na okvirju, ki je bilo zaklenjeno skupaj z električnim kolesom rdeče barve, s črnim napisom KTM na okvirju. Prvo kolo je vredno 4.500 evrov, drugo pa 5.000 evrov. Ukradeno je bilo tudi električno kolo črne barve, z napisom Cube zelene barve na okvirju, ki je bilo zaklenjeno s kolesarsko ključavnico ob drogu. Vredno je 2.300 evrov.

Fotografija je simbolična.

Minuli konec tedna so policisti na območju PU Koper posredovali v 185 primerih, na 113 so prejeli 477 klicev. Obravnavali so 34 prometnih nesreč z materialno škodo, osem z lažjimi poškodbami in eno s hujšimi. Zasegli so dve vozili. Obravnavali so še sedem vlomov in enajst tatvin. Zaradi kršitev javnega reda in miru so posredovali v 21 primerih. Nezakonitih prehodov državne meje so zabeležili 32.

V Kopru so včeraj vlomili v klet, iz katere so ukradli torbo z enajstimi palicami za golf, vrednimi 3.000 evrov.

Iz kovčka na strehi avtomobila, ki je bil včeraj parkiran v Kopru, je neznanec ukradel več kosov oblačil. Nemški državljan je oškodovan za 300 evrov.

V Žusterni je neznanec vlomil v poslovni prostor, kjer je ukradel sef z gotovino.

Na Ferrarski v Kopru je nekdo iz kolesarnice ukradel dve kolesi znamke Nakamura, skupaj vredni 1.000 evrov.

V Ankaranu so iz garažne hiše ukradli nosilec za kolesa z nameščeno registrsko oznako LJ 12-CJB.

V Hraščah je nekdo vlomil v leseni vikend. Poškodoval je vrata in razmetal notranjost. Lastniki bodo podali kazensko ovadbo.

Včeraj ob 4.00 so policisti v Zagorju pri Pivki pridržali 21-letnika, ki je po koncu prireditve zmeraj moškega, ga žalil in brcnil njegovo vozilo. Pomiril se ni niti po prihodu policijske patrulje. Čaka ga plačilni nalog. Pri varnostnem pregledu so policisti pri njem našli več različnih tablet, ki bodo poslane na analizo.

V Studenem je nekdo z dvorišča hiše ukradel motorno žago Husquarna 346 XP in različno odpadno železo, baker, rabljene akumulatorje ter 100 kg različnih stvari iz aluminija. Lastnik ima za 1.300 evrov škode.

V soboto je neznanec vlomil v objekt pri Izoli, premetal je notranjost in ukradel gotovino.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija