FILMSKI LOV MIGRANTOV: Ukradla avtobus in poškodovala policijski vozili (FOTO, VIDEO)

Kronika

Hrvaška policija je danes nedaleč od meje z Bosno in Hercegovino prijela dva sirska državljana, ki sta nekaj ur po polnoči odpeljala avtobus. Ko ju je policija po filmskemu pregonu le uspela ustaviti, sta poskusila pobegniti peš, avtobus pa se je začel premikati vzvratno in pri tem poškodoval policijski vozili. V nesreči nihče ni bil poškodovan.

Kriminalisti v Slunju so proti državljanoma Sirije sprožili preiskavo zaradi suma kaznivega dejanja nepooblaščene uporabe tuje stvari, so sporočili na spletni strani policijske uprave karlovške županije.

Kot so pojasnili, so bili policisti v zgodnjih jutranjih urah obveščeni, da je v kraju Pašin Potok nedaleč od Cetingrada ob meji z BiH nekdo odtujil avtobus karlovške registracije. Policija je poskusila avtobus ustaviti v kraju Kremen na cesti med Cetingradom in Slunjom na območju Karlovca, a se voznik ni ustavil.

Policisti so se nato zapodili za avtobusom in ga poskusili ustaviti. Avtobus se je na koncu ustavil v Nikšiću, iz njega pa sta pobegnili dve osebi.

Avtobus pa se je začel premikati vzvratno in je nato trčil v policijsko vozilo, to pa je potem trčilo v še eno policijsko vozilo, so še zapisali karlovški policisti, ki so objavili tudi fotografije poškodovanih vozil.

Kot so dodali, so oba ubežnika zelo hitro prijeli in ugotovili, da gre za ilegalna migranta, državljana Sirije.

Deli novico:

IBRO |  26 .09. 2018 ob  09: 07
Lačni dohtarji so iskali halal meso, ker jim roštilji z oddojki ob cesti niso bili po godu. Grdi policaji pa tako agresivno za njimi.
Justino |  26 .09. 2018 ob  07: 56
Predlagam da ta dva fičfiriča zaposlijo kot voznika avtobusa .