JE VIAGRA PRETEKLOST? Znanstveniki odkrili nov način erekcije in celo povečanja penisa

V nedavnih raziskavah so znanstveniki ugotovili, da če vbrizgajo 20 milijonov matičnih celic v penis, lahko oživijo živce in krvne žile. Gre za postopek, s katerim so uspeli povečati tudi sam spolni organ, kar Viagri ni uspelo, poroča Daily Mail.

Do sedaj so bile raziskave osredotočene na moške, ki so jim zaradi raka odstranili žleze prostate, to pa je lahko vzrok za degeneracijo živcev in krvnih žil v penisu. Posledica je, da se penis zmanjša. Kot je pojasnil Soren Sheikh, direktor Danskega centra za regenerativno medicino, so moški, ki so jim uspeli povrniti seksualno funkcijo, uspeli le to obdržati več kot leto dni.

Kot je še pojasnil Sheikh, bodo potrebne nadaljnje raziskave, a bi terapija z matičnimi celicami lahko pomagala milijonom moških z erektilno disfunkcijo, ki je bila posledica diabetisa, bolezni srca, visokega krvnega tlaka ali staranja.

Matične celice rastejo v različnih tkivih, kot so živci, jetra, srčne celice, ledvica, navaja Sheikh. Z liposukcijo izvlečejo približno liter maščobnih celic s trebuha klienta in jih dajo v centrifugo, kjer se izločijo matične celice, ki se nato vbrizgajo v klientov penis.

Deli novico:

fljaskkk |  15 .05. 2018 ob  06: 19
končno ena dobro/pametna novica na Regional obali.
dage gazzo!!!!!!!!!!

Pa |  14 .05. 2018 ob  21: 31
ti bo stal 25ur na dan.:)
bizgec |  14 .05. 2018 ob  20: 27
Majko mila, samo še to mi je rabilo. :)