KAKO PREGNATI MAČKA: Za jutra po nori zabavi

V času poletja smo veliko bolj sproščeni, pa tudi zabave in pikniki so bolj pogosti. Ko malce pregloboko pogledamo v kozarec, pridejo jutra, ki jih spremljajo glavoboli in slabosti. Za vas imamo recept, kako se hitro in učinkovito znebiti mačka. Povrnila se vam bo energija, zbistrila se bo glava in pomiril želodec.

Napitek, o katerem poročajo na portalu Theedgyveg, se imenuje črna limonada. Pripravite jo tako, da v liter vode ožamete dve limoni, dodate dve čajni žlički aktivnega črnega oglja in dve žlici javorjevega sirupa.

Sestavine dobro premešajte in pijte čez dan. Aktivno črno oglje se uporablja pri zastrupitvah, saj nase veže strupe, še piše portal Theedgyveg.

Deli novico:

Eho |  21 .07. 2018 ob  23: 50
Pijte raje Refošk, če vam to zdravje dovoljuje seveda. Tako kot medicinsko oglje, tako tudi Refošk čisti strupe. Refošk čisti tudi predvsem ostanke zdravil v krvi. Aktivno oglje pa ne čisti samo nezaželjene ostanke zdravil ampak kar vse kar je strupeno. Tako, da tabletke ma kašne koli ne bodo kaj prida pomagale po prežurani in prekrokani prečudoviti noči.