KONEC ROMANTIČNE ZVEZE: Salvinija pustila kar prek Instagrama

Svet

Italijanski notranji minister in vodja skrajno desne Lige Matteo Salvini je kar prek Instagrama izvedel, da je konec njegove romantične zveze z deset let mlajšo televizijsko voditeljico Eliso Isoardi, s katero je bil v zvezi tri leta. Isoardijeva je konec zveze pospremila s sliko iz postelje, na kateri ji Salvini mirno počiva na rami.

Goloprsi in speči Salvini se na tem selfiju rahlo smeje, njegova zdaj že bivša ljubimka pa je prav tako nasmejana, z odprtimi očmi in zavita v kopalni plašč, kaže pa tudi koleno.

"Ne gre za to, kaj sva dala drug drugemu in kar bom pogrešala, ampak kar bi si še lahko dala. Z velikanskim spoštovanjem za resnično ljubezen, ki je bila, hvala Matteo," je zapisala nekdanja manekenka Elisa Isoardi, ki ima na italijanski televiziji svojo oddajo.

Konec ljubezenske zveze med 45-letnim Salvinijem in 35-letno Isoardijevo je takoj poskrbela za medijsko pozornost. Tudi sicer je bil par priljubljena "tarča" paparacov, še posebej v zadnjem času, ko je Salvini postal italijanski notranji minister in podpredsednik vlade ter z zaostrovanjem politike do migrantov, do Evropske unije, do evropskih fiskalnih pravil in še česa postal tudi svetovno prepoznaven.

View this post on Instagram

A post shared by Elisa Isoardi (@elisaisoardi) on Nov 5, 2018 at 1:16am PST

Kaj je dejansko vzrok za razhod Salvinija in Isoardijeve, še ni znano, prav tako se Salvini javno še ni odzval na to novico. Po poročanju italijanskih medijev je bil Salvini na letalu proti Gani, ko je Isoardijeva objavila fotografijo o koncu njune zveze.

Salvini, sicer konservativec in zagovornik tradicionalne družine in družinskih vrednot, je bil od leta 2001 do 2010 poročen z novinarko Fabrizio Ieluzzi, s katero ima 15-letnega sina Federica. Po ločitvi je bil v zvezi z Giulio Martineli, s katero je dobil še hčerko Mirto. Nato pa je pred tremi leti začel hoditi z Isoardijevo.

Deli novico:

ŽIVEL, TOVARIŠ TITO!!! |  09 .11. 2018 ob  20: 36
Amen.
@ Komunizem |  07 .11. 2018 ob  01: 45
Preprosto: ustaši, domobranci in ostale gnilobe na CII-ni in Vatikanovi plačilni listi ste pač opravili svoje delo in s pritlehnimi nacionalizmi uspeli zrušit državo, da ste lahko v nadaljevanju nemoteno plenili in uničevali tisto, kar se je prej gradilo 45 let. "Klanje in rezanje glav po Balkanu" tako kar svojemu štabu in trgovcu z orožjem ter njemu podobnim banditom pripiši - vse v imenu vašega žepa in vaše neskončne psihopatologije ter izdajalske mentalitete.

Kar se pa tiče janševiškega neprestanega jamranja zarad banan, pomaranč, kave, par-nepar dnevov in podobnih malenkosti pa samo tole: PATETIČNI STE S TEM DO NEBA!!! Če se ne morete nič boljšega spomniti, kar bi dokazovalo "gnilobo" prejšnjega sistema, je bolje, da za vse večne čase utihnete in držite gob.c. Ljudje so imeli službe, dela na pretek, stanovanja, počitnice, javno šolstvo in zdravstvo itd. itd., vi pa težite s temi bananami in pomarančami. za crknit smešno!! Kar izvedite referendum, če si upate, in vprašajte ljudi, kdaj jim je bilo lažje, boljše in lepše živeti, v "gnili" socialistični Jugoslaviji ali v zveličavni, svobodno, pravični, demokratični kapitalistični Sloveniji!! NE UPATE SI, ker točno veste, kakšen bo večinski odgovor - vaše zlagane propagande je konec tisti hip, ko folk pogleda v lastne denarnice in se ozre okrog sebe. zato raje še naprej nabijate z bananami in pomarančami po forumih in vaših goebbelsovskih medijih, ustvarjate histerijo in se znašate nad nemočnimi begunci, da bi čelavemu pomagali na oblast. Pa nič ne bo iz tega, domobrančki, nič.

Kar malce počakajte, ko imate tolko za povedat o propadu Titovega režima, kdo se bo vašega čelavega še spomnil čez 20, 30 let - usmrajal se bo na smetišču zgodovine, skupaj z vami, fanatičnimi opranoglavci in njegovimi verniki ter vašo gnilo, pokvarjeno propagando.
:)) Kopalnica |  06 .11. 2018 ob  21: 55
-1
Štrbunk danes ob 18:09, kopalnice so imeli že stari Rimljani vemo kdaj, moj stari je v letih 70 imel Mercedes Benza S v garaži bajto (s 3 kopalnicami) prepotovali smo precej tega, hvala Italiji, fašistični mentaliteti, Mussoliniju ali kakorkoli hočeš to vzet, medtem ko ste ščavi Titove ovce prosili komunista v zelenem na meji da lahko odpeljete domov vrečko kave. Dajte se zbudit.
Komunizem YU = Dre...k |  06 .11. 2018 ob  21: 42
-1
Kako to, da mega Jugoslavije s tako fantastičnim sistemom ni več? Tega mi še nobeden ni uspel argumentirati v zadnjih 25 letih. Ponovno prosim katerokoli ovco, da mi to razloži.
Zakaj ste smo vozili na par-nepar, zakaj nismo imeli kave in pomaranč, zakaj v porodnišnicah zadnja leta ni bilo več niti plenic za novorojenčke in zakaj, ko so nam v Washingtonu zaprli pipico naenkrat nismo imeli več denarja za "sigurne plate i puno ljubavi", zakaj je bilo na koncu cca. polovico države brezposelnih klošarjev?.
Predvsem pa zakaj se je vsa ta čudolandija končala s klanjem in rezanjem glav po Balkanu?
Da nimam morda jaz prav?
štrbunk ta spodaj |  06 .11. 2018 ob  18: 09
ma kje si ti živel , v domobranski vasi.mi smo že leta 70 imeli kopalnico in marsikdo ki jih poznam.
@ taspodnjemu |  06 .11. 2018 ob  17: 51
ajde, lepo se imej, FAŠISTEK. Naj te v sanjah ne pregajnajo zlobni, grdi, škodljivi in pokvarjeni jugosi, migranti, lezbijke in geji, ti želim. Pa domobrančka/FDV-jevčka Jajota mi pozdravi. Mimogrede, kolk "coprnic" mata za ta teden v načrtu, da jih skurita na grmadi? Ko sta tako velika napredna kapitalista, mislim.
RE:@@ taspodnjemu | danes ob 14:28 3- Če je "rušenje" tisto, kar so v svojih 45  |  06 .11. 2018 ob  17: 05
-3
Ko si ti še sral v šrtbunk - KANDOT.... zaadaj za hišo in se še umival v Lavorju....so v gnilem kapitalizmu npr...Ameriki, Japonski vsi že imeli normalne kopalnice....v komunistični jugi še leta 1980 pol gospodinjstev ni imelo kopalnice....tako to je....podobno je sedaj v Venezuelii in S. Koreji... ko so prišli partizani v Ljubljano in vdrli v vile tistih ki so jih prej pobili so dali v straniščno školko hladiti pivo, ker sploh niso vedekli čemu služi vdolbina...scali pa so v umivalnike in srali kar na vrtu..no potem so počaSI SKOPČALI KAJ JE ZAKAJ ....ŠE LETA SO SE SMEJALI NA SVOJ RAČUN...SEM SLIŠAL V ŽIVO OD BORCEV NA PARTIZNSKIH VESELICAH...JA TAKO JE TO V BILO..
ha ha  |  06 .11. 2018 ob  16: 55
Salvini pa v jok in na drevo....javno objavila....torej glupača...ki se jo je rešil....
ti tam spodaj  |  06 .11. 2018 ob  16: 47
da mal razložim gospodiču tam spodaj ki tolko pljuva po nekem sistemu.res ni bil idealen in super , toda kar so komunisti - socijalisti gradili od leta 48 do 91 ste vi vsi ostali od sredinskih ., nekih novodobnih levih ter posebej desni porušili totalno vse. kakšne pravice imaš danes kot delavec.skorak nič.plača je al pa ni vse odvisno od gospodarja , da pokloni svojemu sužnju malo drobtinic.kakšne imaš zdravstvene pravice , stanovanjske pravice itd itd.v tistih časih - črnih kot pravite vi - smo šli , lažem so šli na dopust vsako leto , malo kdo ni šel.pozimi in poleti , poskrbljeno za otroke . šola zastonj , zdravstvo participacija pri plači in nič dodatnega.participacija pri plači za stanovanjski projekt .plače redne , regres , otroci za novo leto dobili velika darila v podjetjih.Danes ? mogoče kakšna.sindikati so obstajal tudi za delavski razred in to zelo močen.v moderni dobi so sindikate razbili na prafaktorje da nimajo moči. banke prodali , podjetja prodali , privatizirajo vse kar se da tako da ni skoraj nič več naše.in še in še bi lahko naštel.
je pa res da ni bilo idealno vse.toda bil si preskrbljen in prihodnost je bila svetla.kaj danes je prihodnost svetla za mladino.kje imajo stanovanja , kakšne pravice imajo.sami prekarci in nič od življenja.to je moderni kapitalizem - ameriški.zdaj naj še naredijo privat zdravstvo potem boste vidli.
pa vsem tistim ki podpiraste ameriški sistem naj mi nekdo odgovori na to vprašanje.koliko plačejo starši v sloveniji bolnici - zavarovalnici ko rodi mati otroka --- koliko pa v ameriki ki je tako idealna.
in vam vsem ki tako ljubite desne in populizem in vse kar je povezano s tem , sploh ne vem zakaj ste še tukaj , zakaj ne spokate na mađarsko,hrvaško , avstrijo , anglijo , al pa še posebej v ameriko al pa kot vaši noniči v argentino in pelte svojga jj s seboj naj tam hujska in twita kolikor želi.tam je za vas indija koromandija , bomo že mi tukaj v miru živeli brez vas.pa lep pozdrav vsem.
p.s......nisem bil v pariji in nisem bil komunist ter ja hodu sem k maši tudi v tistih časih in ni bilo nobenih problemov s strani države kot nekateri trdite in lažete.amen.
@@ taspodnjemu |  06 .11. 2018 ob  14: 28
Če je "rušenje" tisto, kar so v svojih 45 letih v tedanji državi uspeli narediti naši komunisti (beri: iz zaostale farške province neukih tlačanov postavili sodobno državo z vso temeljno infrastrukturo tedanjega modernega sveta, da vsesplošnega gospodarsko-industrijskega razcveta in dostopnih stanovanj in javnega servisa niti ne omenjam), in "grajenje" tisto, kar so manifestirali t. i. novodobniki, ki so prišli za njimi (beri: uničili, pokradli in razsuli vse, kar se je dalo), se takoj podpišem pod KOMUNISTE. Ali drugače povedano: brez komunistov bi ti še vedno hodil v sekret na štrbunk in za preživetje pucal čevlje temu ali onemu Gospodarju - no ja, sej v to smer se pravzaprav vračamo po zaslugi tebi podobnih ovc ...

Glede "papcanja brez delat" se pa kar obrni na svojega šefiča, t. i. podpornika podjetništva in zasebne pobude. Saj veš, kateri je: edini od vseh predsednikov parlamentarnih strank kot bivši komunist s partijsko knjižico in diplomant FDV-jugoobramboslovja. Jaki "gospodarstvenik" z izkušnjami iz "realnega sektorja", ni kaj - že 25 plus let na poslanski plači in vseh ostalih javnofinanciranih bonitetah. Da bo slika še lepša, pa v zameno za proračunska sredstva, s katerimi se preživlja, poveličuje fašizem in se skupaj s svojo malopridno vojsko fanatikov in prestopnikov spravlja nad družbene manjšine in nemočne nesrečnike, ki so jih iz njihovega konca sveta sterali njegovi fašistoidni idoli - svetovni policaji Američani in njihovi "prijatelji in zavezniki", v imenu "demokracije", "svobode" in "napredka". BLJAK.
@ taspodnjemu | danes ob 13:12 | danes ob 13:49  |  06 .11. 2018 ob  14: 21
Porusli so KAJ tocno? Jaz vem samo ,da imamo vec socialnih pravic kot drzave kjer socializma/kouminizma NI BILO.

Italija nima minimalne place in niti sociale? Pri nas je to samoumevno.

Pravica do splava? V jugoslaviji od leta 1952

Nosenje muslimanskih rut? V Jugoslaviji prepovedano.

KAJ SO PORUSILI?
@ taspodnjemu | danes ob 13:12 |  06 .11. 2018 ob  13: 49
"pedri" in "lezbijke" so močna podpora komunistom, ki so porušili vse kar se je porušiti dalo, povsod po svetu, in še vztrajajo z raznimi Sorosi, pro-islamskimi uvozniki ala Tanja Fajon in podobnimi FDV izstrelki. Bi rerkel moj nono; "Bi papali brez delat, ma ne bo šlo!"
1