NOSEČA, A ŠE VEDNO DEVICA: Ne prenese moških dotikov

Svet

Kanadčanka je pri 30-letnih še vedno devica, a kljub temu noseča. Od rojstva trpi za redkim sindromom, zaradi katerega ji tuji dotiki povzročajo nelagodje. Kako je torej zanosila?

Kanadčanka Lauren je pri 30-letih še vedno devica. Ne prenese namreč ljubljenja in tujih dotikov. Že od otroštva trpi za hipopituitarizmom, ki je posledica delnega ali popolnega prenehanja delovanja hipofize, ki ostalim žlezam v telesu ne pošilja hormonskih odgovorov, kot na primer adrenalina. Zaradi neobičajnega sindroma je v puberteto vstopila veliko kasneje kot njene sovrstnice, ki so jo zaradi tega zasmehovale. To pa je povzročilo, da se je zaprla vase in oddaljila od ljudi, piše Daily Mail.

"Že davno sem ugotovila, da me zmenki z moškimi ne zanimajo. Raje se osredotočam nase," priznava Lauren. Kljub neobičajnemu sindromu, zaradi katerega ne prenaša tujih dotikov, je uspela zanositi. Ignorirala je nasvete družine, prijateljev in zdravnikov ter se odločila postati mati s pomočjo umetne oploditve. Svojega prvega otroka, ki je spočet s spermo donatorja, pričakuje junija.

Kot priznava, jo je po zanositvi zamikalo, da bi spolnosti vseeno dala priložnost. A so njene izkušnje z ljubljenjem in dotiki vedno bile neprijetne, zato jih ne želi nikoli več ponoviti, piše časnik.

Njena nosečnost je zaradi težav s hormoni pravi čudež. Pričakuje, da ji bo otrok izpopolnil življenje in prisega, da bo za vedno ostala devica.

Deli novico:

KAKO | včeraj ob 15:14  |  14 .02. 2018 ob  12: 12
Vsak ki hoce narediti otroka bi moral nardit izpit ,da dokaze sposobnost vzgajat cloveka. Se za avto vozit rabimo izpit, da ne ogrozamo drugih, za novo zivljenje ki lahko postane nov Hitler pa ni nobene kontrole.
Razmnozevanje ne bi smela bit vec pravica, saj nas je prevec na tem svetu.
KAKO |  13 .02. 2018 ob  15: 14
Bo človek ki ne mara dotikov in ni sposoben ljubezni...lahko vzgajal drugega človeka...otroka... ki na začetko potrebuje samo bližino in dotik...vonj... kako so sploh lahko oplodili človeka, ki ima diagnosticirano neko bolezen... kje je meja med razumom in znanostjo? a za posvojit otroka pa moraš skozi ne vem koliko testiranj in preverjanj...pa imaš npr. premajhno otroško sobo in ne dobiš otroka... ma dej za bruhat....
jurij |  13 .02. 2018 ob  13: 01
očitno je bila umetna oploditev možna že pred 2000 leti.
Se pravi | danes ob 11:41  |  13 .02. 2018 ob  12: 47
Se strinjam. Rece/pise se posebEj ne posebAj.
Se pravi |  13 .02. 2018 ob  11: 41
otroka bo imela kot zdravilo za svoje probleme. Bruh. Če ne mara dotikov, morda nobenih, me zanima kako bo ljubeče delala z njim, še posebaj, če bo fantek.
drmr |  13 .02. 2018 ob  11: 40
a ne gabi se ji sperma od xy osebe
je bil čas |  13 .02. 2018 ob  11: 17
eko - po nekaj manj kot 2000 letih nova (brezmadežna) Marija :)---mogoče nov Đizs :)