PODROBNOSTI NALETA PRI PODGRADU: Zaradi snega je zaneslo 63-letnega italijanskega voznika

Kronika

Kot smo že poročali, se je včeraj zjutraj pri Podgradu zgodila prometna nesreča, v kateri so bila udeležena tri vozila. Povzročil jo je 63-letni državljan Italije, so sporočili s Policijske uprave Koper. Vsi udeleženci nesreče so bili lažje poškodovani.

Prometna nesreča se je na cesti Podgrad–Hrušica zgodila včeraj ob 8. uri. Nesrečo je zaradi neprilagojene vožnje snežnim razmeram povzročil 63-letni državljan Italije, ki se je peljal od Kozine proti Podgradu. Ko je pripeljal iz ovinka na ravnico, ga je zaneslo na nasprotno smerno vozišče, kjer je najprej trčil v vozilo, ki ga je pravilno pripeljal 27-letnik, nato pa še v vozilo, ki ga je prav tako pravilno pripeljala 29-letnica. Po trčenju je obe vozili odbilo v varovalno ograjo. Kot so že včeraj sporočili bistriški gasilci, sta dve vozili uničeni, eno pa poškodovano.

V prometni nesreči so bili vsi udeleženci lažje poškodovani – dve osebi so prepeljali v Zdravstveni dom Ilirska Bistrica, eno pa na zdravljenje v SB Izola, je poročala uprava za zaščito in reševanje. Kot so še dodali koprski policisti, povzročitelju nesreče sledi plačilni nalog.

Deli novico:

In potem |  13 .02. 2018 ob  12: 56
so naši policisti grdo ravnali z njim in ga tepli :)