POLICISTI IŠČEJO VLOMILCA S FOTOGRAFIJE: Odnesli za nekaj 10 tisoč evrov cigaret

Kronika

Novogoriški policisti še vedno preiskujejo vlom v skladišče trgovine v Šempetru pri Gorici, kjer je bilo ukradeno večje število štek cigaret v vrednosti nekaj deset tisoč evrov.

Policija je bila o omenjenem kaznivem dejanju obveščena 25. februarja letos okoli polnoči. Nepridipravi so se s kraja odpeljali z neznanim vozilom in neznano kam.

Kljub intenzivnemu delu in zbiranju obvestil novogoriških kriminalistov in policistov do tega trenutka identiteta vlomilcev še ni bila ugotovljena, so sporočili z novogoriške policijske uprave.

Policija naproša vse morebitne očividce oz. vse, ki bi karkoli vedeli o identiteti enega od osumljencev (na fotografiji) oz. storilcih, ali imeli kakršnekoli koristne informacije, da jih sporočijo policiji na znano interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200 oz. pokličejo najbližjo policijsko postajo.

Deli novico:

BOBO |  11 .05. 2018 ob  23: 00
Danes ob poceni tehnologiji , naj si ljudje nabavijo opremo kot se spodobi , ne pa tako sranje , da mislim , da nas zajebavajo. Pa spoznaj tipa na fotki . Prav jim je , kaj pa šparajo na varnosti