IŠČETE DODATEN ZASLUŽEK IN STE LJUBITELJI NARAVE? Zanimiva priložnost na Primorskem

Slovenija

Iščete dodatno delo? V Parku Škocjanske jame iščejo varuha dvoživk. Na uro bi vas plačali 9 evrov bruto.

V prihodnjih tednih bodo v Parku Škocjanske jame v okviru projekta ZA KRAS reševali dvoživke. Vse ljubitelje narave in teh simpatičnih ter koristnih živalic zato vabijo, da se jim pridružijo pri delu. Kot so zapisali v pozivu na svoji spletni strani, terensko delo obsega postavitev in odstranitev 500 metrov ograje, prenašanje dvoživk čez cesto in izvedbo popisa.

Delo bo potekalo na regionalni cesti Famlje–Ribnica. Na omenjeni cesti namreč, zlasti spomladi, prihaja do množičnih povozov dvoživk, ko se te iz prezimovališč selijo bližje k reki Reki.

Prijave zbirajo do 15. marca, več informacij dobite na njihovi spletni strani.

Delo so bo pričelo predvidoma v drugi polovici marca in bo potekalo približno dva tedna, vsak dan in v vseh vremenskih razmerah, predvidoma od 5. do 9. ure in od 18. do 20. ure. Točen začetek dela je odvisen od temperatur, ki morajo biti dovolj visoke, da dvoživke začnejo prihajati na plano.

Predvideno plačilo je 9 evrov bruto na uro. Pogoj za delo sta polnoletnost in ljubezen do narave. Seveda se ne smete bati žab, so zapisali v Parku. Urejen morate imeti tudi način plačila, bodisi študentsko napotnico, podjemno pogodbo, s.p. ali kakšno drugo ustrezno obliko.

Deli novico: