NEVARNO: Tega izdelka ne uporabljajte!

Slovenija

Podjetje Hofer je iz prodaje odpoklicalo izdelek viseči stol Gardenline, ki ga dobavlja podjetje Miles. Izdelek namreč ni varen za uporabo, saj obstaja možnost obrabe materiala kavlja za pritrditev na strop. Posledično se kavelj lahko zlomi, zaradi česar uporabnik pade na tla. V podjetju kupce opozarjajo, da naj kavlja za pritrditev na strop ne uporabljajo več.

Izdelek je bil na voljo v poslovalnicah Hofer od 19. aprila 2018. Podjetje kupce prosi, da izdelek vrnejo v najbližjo poslovalnico, kjer jim bodo povrnili kupnino, tudi brez predložitve računa. Pri tem so poudarili, da to opozorilo še ne pomeni, da je nevarnost povzročil izdelovalec, proizvajalec oziroma distributer.

Več informacij je od ponedeljka do petka med 8. in 20. uro na voljo na telefonski številki 00 800 444 22 777.

Deli novico:

nevarno |  21 .07. 2018 ob  12: 04
To se je zgodilo mojemu nečaku. Ne samo da je pošteno telebnil na tla in se močno udaril v hrbet, povrhu ga je tudi lesena prečka, ki je nad visečim stolom, krepko lopnila po glavi. Sreča v nesreči, da ni bilo poškodb, bolečine pa hude in občutne nekaj dni. Ampak tisti stol ni bil kupljen v Hoferju, tako da - PREVIDNO!!!!!